Солскяер: Рединг ни затрудни

Солскяер: Рединг ни затрудни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана доволен от победата с 2:0 над Рединг и класирането напред в турнира за ФА Къп. Той призна, че има някои забележки към своите играчи, като в същото време похвали съперника за доброто му представяне.

“Бяхме анализирали играта на Рединг и знаехме, че те ще дойдат да се надиграват с нас. Трябва да призная, че те играха доста добре. В състава си имат някои доста класни футболисти и доста ни затрудниха да запазим владение на топката. Когато взехме контрола пък направихме твърде много пропуски. Рединг игра много добре в определени моменти от мача. Те много ни затрудниха. В първите минути нямахме нито един удар към тяхната врата и не пресирахме достатъчно добре. Все пак се радвам, че продължаваме напред и то с “чиста” мрежа. Това е радващо, защото съперникът имаше някои добри възможности”, заяви Солскяер.

Това бе пети пореден успех за Юнайтед под ръководството на норвежеца, акто така той изравни рекорда на легендата Мат Бъзби, който също записва пет победи в първите си пет мача начело на тима.

Още от Футбол свят

Виж всички