Крис Димитров: Не искам да коментирам дузпата

Крис Димитров: Не искам да коментирам дузпата

Бранителят на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров беше доволен от своето попадение срещу Левски, което спря черната серия от 21 загуби срещу "сините" в столицата.

"Така ме завари ситуацията, като чаках топката да дойде на границата на наказателното поле. Не съм очаквал да вкарам гол на Левски. Така се получи и съм много щастлив. Доста трудно ни беше през второто полувреме, дори и през първото. След почивката, макар да бяхме с човек по-малко, не се предадохме. Сега вече се готвим за Черно море. Не искам да коментирам дузпата. Така видял съдията, няма как да върнем времето назад. Доволни сме от точката. С огглед на  червения картон и борбата през цялата среща сме доволни на хикса. Бяха ни вкарали в нашата половина след нашия гол, помагахме си и стигнахме до точката.

149 Левски - Ботев (Пловдив)

Изключително важен мач за нас е този с Черно море за Купата на България. Искаме да победим, но трябва да се представим по-добре от днес. Трябва да подобрим играта си и да оставим сърцето на терена, за да победим. Който е по-добър да победи", сподели Димитров.

Още от БГ Футбол

Виж всички