Шверчок: Сега трябва да се фокусираме в първенството

Шверчок: Сега трябва да се фокусираме в първенството

Нападателят на Лудогорец Якуб Шверчок сподели първите си впечатление след успеха на “зелените” с 4:0 над Валур във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

115 Лудогорец - Валур

“Най-важното е, че спечелихме и продължаваме напред. Колкото до моята смяна, получих две добри подавания и свърших работата си. Най-важното е, че това, което правя на тренировките – да работя здраво, дава резултат. Ако не бях получил добрите пасове от моите съотборници, щеше да е трудно да вкарам”, коментира Швиерчок.

“Не мисля, че това е изкупление за дузпата срещу Ференцварош. Сега съм фокусиран върху следващия момент и не мисля за тази дузпа. Мисля, че дори в Исландия бяхме значително по-добрият отбор, а днес го затвърдихме”, добави още той.

115 Лудогорец - Валур

“Можех да завърша с хеттрик, но в крайна сметка съм щастлив. Сега трябва да се фокусираме в първенството и после ще мислим за ТНС. За мен е трудно да бъда резерва, но всеки ден тренирам много усърдно. Фокусиран съм върху работата, която трябва да свърша и в съзнанието ми е само това. Ако тренираш здраво, головете и мачовете ще дойдат”, завърши Якуб Шверчок.

Още от БГ Футбол

Виж всички