Хенри Сехудо се прицели в Алдо: Аз съм истинския крал на Рио!

Хенри Сехудо се прицели в Алдо: Аз съм истинския крал на Рио!

Олимпиецът Сехудо започна да се закача с други бойци в интернет, докато е се справя с контузия и не може да взима участие в боеве. Световния шампион в две категории на UFC бе Бразилия и си направи снимка и пост, където той се обявява за крал на Рио де Жанейро.

„Истинският крал на Рио е тук!” гласи постът, в който Хенри е добавил официалния профил на Алдо.

Хенри Сехудо не е влизал в клетката откакто победи Марлон Мораес в UFC 238. Преди това той бързо се справи с Ти Джей Дилашоу, за да защити титлата си в категория до 57 килограма, която отмъкна от Димитриъс Джонсън в UFC 227 чрез съдийско решение.

Междувременно Жозе Алдо е готов да направи своя дебют в категория до 61 килограма срещу Мораес. Техният сблъсък ще се състои в UFC 245. 33-годишният бразилец последно загуби двубой от Александър Волкановски през май. През февруари тази година и юли 2018, Алдо отмъкна победи над двама от най-опасните бойци в категория “перо” - Хенато Мойкано и Джеръми Стивънс. Изглежда, че кариерата на любимеца на Рио все още може да доведе до запомнящи се и интересни за феновете моменти.

Без съмнение, Сехудо ще се фокусира в това да предизвиква Алдо, защото вярва, че с победа над такова име той ще засили усещането, че е един от най-добрите състезатели в тази ера на спорта.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти