Тайсън Фюри: Малкото прасе нокаутира кросфит машината (видео)

Тайсън Фюри: Малкото прасе нокаутира кросфит машината (видео)
Тайсън Фюри: Джошуа приключва, ако Руис отново го нокаутира
Тайсън Фюри: Джошуа приключва, ако Руис отново го нокаутира

Антъни Джошуа ще се опита да си върне титлите на шампион в тежката категория на бокса на 7-ми декември в Саудитска Арабия при реванша си с Анди Руис.

През юни Руис шокира всички, сваляйки на земята Джошуя за четири пъти и побеждавайки го в седмия рунд.

В първия им двубой Руис имаше ограничено време за подготовка, тъй като дойде като заместник на Джарел Милър.

Сега и двамата имаха доста време да се подготвят един за друг и направиха доста корекции. Джошуа свали част от мускулната си маса - нещо, което той смята, че ще му помогне за издръжливостта и подвижността при реванша.

Ето какви са обаче наблюденията на Тайсън Фюри върху цялата ситуация.

"Когато започнеш да добавяш всички тези различни технологии към играта си - един процент тук, един процент там... това са пълни глупости, ако трябва да бъде честен. Анди Руис например, това малко дебело прасе, идва с три седмици предизвестие, изял всеки сандвич и поничка в Калифорния и излиза срещу боксьор, който е имал 12-седмичен тренировъчен лагер заедно с всички спортни учени в Англия.

Джошуя чупи рекорди на всеки медицински тест, направо си е кросфит машина. Храни се по най-добрата диета, която може да има. Но този пълничкия идва и го ступва за седем рунда.

Мисля, че реваншът ще протече точно както беше първия двубой. И двамата свалиха малко килограми сега, имат и различни стратегии. Но Майк Тайсън беше казал "всеки има план, докато не го ударят в лицето".

Не мисля, че Руис е толкова добър, но той вече има победа и то с нокаут и има психологическо преимущество в реванша. Джошуа излиза психически победен вече, защото е бил нокаутиран. Боксът така или иначе е 95% в главата. И това не беше случаен удар. От каквото видях Джошуа спечели само един рунд от 7. Всеки има своя кошмар в кариерата си и мисля, че Руис е кошмарът на Джошуа."

Още от Бойни спортове

Виж всички