Гледай на живо

"Sportal studio live": Обзор на последните контроли на част от отборите ни в Турция

Родни футболни таланти отиват в Интер

Родни футболни таланти отиват в Интер

Петимата наши таланти, които впечатлиха най-много италианските и български треньори по време на тазгодишното издание на Inter Academy Camp Bulgaria, ще заминат утре сутринта за Милано, където в следващите три дни ще имат възможността да изживеят невероятната емоция, наречена “Inter Academy Experience”.

Иван Караборунски, Теодор Хаджиев, Доминик Стоянов, Викторио Таукчиев и Стефан Чукурлиев ще имат шанс да посетят централата на „нерадзурите“, да разгледат залата с трофеи, да стъпят на митичния „Сан Сиро“ и да изгледат на живо двубоя от италианската Серия „А“ между Интер и Верона в събота.

Към петимата ще се присъедини и друго от децата, взели участие в кампа в гр. Бяла, обл. Варна това лято – Здравко Петров. Той ще пътува за Италия с любезното съдействие на официалния фен клуб на Интер в България – “Inter Club Bulgaria”. Заедно с децата и организаторите на IACB от Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ в Милано ще бъде и основателят на клуба на привържениците на „нерадзурите“ у нас Иван Иванов.

Припомняме, че в тазгодишното издание на Inter Academy Camp Bulgaria, който се проведе между 30 юли и 4 август в китното морско градче Бяла, участие взеха 111 деца. За втора поредна година пък детският футболен лагер на Интер се радва на огромен интерес, а подобно на миналия ноември, когато други пет деца пътуваха за Италия, и тази година организаторите спазиха обещанието си и подсигуриха и поеха всички разходи за едно невероятно пътуване за родните футболни таланти.

Сътрудничеството между Сдружение „Бъдеще чрез спорт“ и Интер ще продължи и догодина, когато България за трети път ще приеме трикратния носител на европейската корона.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти