Хубчев: 99% от хората ще кажат "рутинна победа"

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев прие философски победата над Етър с 3:0. Специалистът призна, че много от нещата в играта на "сините" са се получили.

96 Левски - Етър

"Много повече искахме победата, видно беше. Това е отношението на самите футболисти към професията и към мачовете. На кое място си, не оказва влияние, всичко се брои накрая. Важно е да гоним целите и това, което сме си поставили. Днес топката малко по-добре вървеше, второто нещо, което ми хареса най-много, е, че неутрализирахме двамата най-опасни играчи на Етър. Знаехме, че този отбор е силен, имат бързи футболисти, днес имахме късмет, че не им се получи. Имаха ситуация и половина.

Помогна ни самото движение, нека не правим изводи - мач, за който 99% от хората казват, че е рутинна победа. Играхме добре, победихме. Усмихвам се, защото преди седмица ме питаха защо Дени Алар изпълнява статично положение. Знаехме, че той е изпълнявал тази роля, знаем го, виждаме го на тренировки и така. Дайте да не говорим за футболисти, не бих казал нищо за Здравко Димитров, предпочитам на тях да им кажа, ако имам да им казвам нещо. Какво бъдеще виждам за младите? Бъдеще и много работа. Мач в Коматево ни чака, треньорът е сменен, това ще играе положителна роля, познавам сегашния треньор и знам на какво е способен. Интересува ме следващият мач, ще се съобразим с противника, но ще търсим доизграждане на тези неща, които ние искаме", заяви бившият национал.

Още от БГ Футбол

Виж всички