Росен Кирилов: Увереността ни спадна след първия гол на Левски

Росен Кирилов: Увереността ни спадна след първия гол на Левски

Наставникът на Етър Росен Кирилов призна превъзходството на Левски в днешния сблъсък между двата тима на “Герена”, спечелен от “сините” с 3:0. Специалистът разкри, че отборът му е изгубил увереността си след първия гол на Холмар Ейолфсон.

96 Левски - Етър

"След първия гол, който Левски отбеляза, се освободиха психически и почнаха да играят по-уверено. При нас увереността спадна. До гола на Ейолфсон бяхме затворили пространствата добре. Имахме добро положение на Иван Стоянов, но не успяхме да отбележим. Ранен гол в 48-ата минута и мачът приключи. Много футболисти не са добре физически и на този етап не можем да се противопоставим сериозно, както го правехме в началото на сезона".

"Духът изцяло ни пада, след като допуснем гол от сериозните отбори. Вчера имахме пресни примери как се обръщат мачове. Това е начин на мислене, който се изгражда с години. Опитахме се срещу Левски и ЦСКА да затворим пространствата и да играем на контраатака. С ЦСКА се получи по-добре. Днес много лесно губехме топката".

"В последните два месеца имахме много контузени играчи. В момента не са в добра физическа форма. Трябва да натрупат игрова практика. С всеки изминал мач ще стоим по-добре. Всеки треньор държи оставката в задния си джоб. Сега имаме много тежък мач срещу Черно море. Ще опитаме да възстановим футболистите и да победим на всяка цена".

"В момента имаме много тежки мачове срещу отбори, на които трудно се противопоставяме. В днешния мач не изглеждахме свежи и не успяхме да осъществим идеите, които имахме".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти