Съдят Балотели за сексуално насилие

Съдят Балотели за сексуално насилие

Марио Балотели се изправя на съд за сексуално насилие над непълнолетна. Анонимното момиче възобновява претенциите си към скандалния футболист, който преспал с нея през 2018 година. Според адвоката на девойката тя е била подведена и е правила секс с него не по собствено желание, въпреки че двамата имали краткотрайна връзка. Момичето първоначално твърдяло, че е пълнолетна. По-късно признала, че е на 17 години и поискала от Балотели 100 000 евро, за да не отиде в полицията. От своя страна бившите юридически съветници на момичето опитали да продадат историята на местните таблоиди. Нападателят на Бреша отказал да плати парите и сега отива на съд.

Предполагаемата жертва на Балотели е от градчето Басано дел Грапа, близо до Виченца. По време на аферата Супер Марио играе за френския Ница.

“Младата жена заведе дело срещу Балотели през 2018 г., каза адвокатката й Елиза Ромео. - В началото имахме консенсус. Първоначално обвиненията бяха в сексуални действия против волята на момичето. Сега са за сексуално насилие.”

Така на Балотели му предстои да се изправи пред съда в Италия. Все още е възможно двете страни да постигнат споразумение, но футболистът ще трябва да се бръкне сериозно. Евентуална присъда ще доведе до изгонването на Мария от Бреша.

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички