Гледай на живо

Англия - Сенегал 0:0

Уудуърд дал 15 минути на Борнемут, за да приемат офертата за Кинг

Уудуърд дал 15 минути на Борнемут, за да приемат офертата за Кинг

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е дал само 15 минути на ръководството на Борнемут, за да приеме офертата от 25 милиона паунда за Джошуа Кинг. Според The Athletic босът на "червените дяволи" е поставил такъв ултиматум на изпълнителния директор Нийл Блейк, за да постави под напрежение Борнемут. Уудуърд е добавил, че ако офертата на бъде приета в този срок, то Манчестър Юнайтед ще вземе под наем Одион Игало от Шанхай Шенхуа, както в крайна сметка се и случи.

"Имате 15 минута да ни кажете дали приемате. В противен случай ще привлечем играч от Китай".  Според The Athletic точно такива са били думите на Уудуърд към Блейк.

Самият Джошуа Кинг наскоро призна, че е останал много разораван от това, че трансферът му в Юнайтед се е провалил. Упреците към клуба от "Олд Трафорд" бяха, че клубът не е вдигал офертата с още пет милиона, които са искали от Борнемут. Според днешната информация обаче от Манчестър Юнайтед явно са отправили конкретна оферта и много ясно са дали да се разбере, че ако тя не бъде приета, няма да вдигат предложението си.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти