Гледай на живо

Очаквайте: Ключов двубой за Хърватия и ще има ли нова голеада от Бундестима - на живо от Германия с екипите на Sportal.bg

Уудуърд дал 15 минути на Борнемут, за да приемат офертата за Кинг

Уудуърд дал 15 минути на Борнемут, за да приемат офертата за Кинг

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е дал само 15 минути на ръководството на Борнемут, за да приеме офертата от 25 милиона паунда за Джошуа Кинг. Според The Athletic босът на "червените дяволи" е поставил такъв ултиматум на изпълнителния директор Нийл Блейк, за да постави под напрежение Борнемут. Уудуърд е добавил, че ако офертата на бъде приета в този срок, то Манчестър Юнайтед ще вземе под наем Одион Игало от Шанхай Шенхуа, както в крайна сметка се и случи.

"Имате 15 минута да ни кажете дали приемате. В противен случай ще привлечем играч от Китай".  Според The Athletic точно такива са били думите на Уудуърд към Блейк.

Самият Джошуа Кинг наскоро призна, че е останал много разораван от това, че трансферът му в Юнайтед се е провалил. Упреците към клуба от "Олд Трафорд" бяха, че клубът не е вдигал офертата с още пет милиона, които са искали от Борнемут. Според днешната информация обаче от Манчестър Юнайтед явно са отправили конкретна оферта и много ясно са дали да се разбере, че ако тя не бъде приета, няма да вдигат предложението си.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички