Юруков: Може да има трансфер до лагера в Анталия

Юруков: Може да има трансфер до лагера в Анталия

"ЦСКА може да направи изненадващ трансфер в часовете, които остават до лагера в Анталия". Това съобщи треньорът Йордан Юруков след контролата срещу Свиленград, спечелена с 3:1 от "червените".

"Доволен съм както от играта, така и от първия лагер като цяло", сподели младият специалист. "Важното е, че свършихме заплануваната работа и успяхме да се опазим от контузии.

Да, видях доста неща за оправяне в игрови план, но това е нормално. Някои момчета бяха на непривични постове, имахме само 2-3 тактически тренировки, за да свикнат. Това също трябва да бъде отчетено. Но оценката е положителна", каза още Юруков.

"Може да има трансфер до лагера в Анталия, не го изключвам", потвърди още треньорът на ЦСКА 1948, който получи подарък от домакините. От Свиленград му дадоха бутилка с шампанско с пожелание да го отвори за влизането на "червените" в efbet Лига.

ЦСКА 1948 се прибра в София за кратка почивка. Утре тимът заминава за Свиленград, където ще остане няколко часа. Рано във вторник "червените" продължават към Истанбул с автобус, а оттам със самолет за Анталия.

ЦСКА 1948 ще остане в прочутия курорт до 3 февруари, като са предвидени контроли с Рапид (Букурещ), Аален (Германия), Арда Кърджали и Зенит 2 (Санкт Петербург).

Потвърдено беше, че контролата с Ботев в Коматево ще е на 8 февруари - рожденият ден на Христо Стоичков.

Още от БГ Футбол

Виж всички