Гледай на живо

Контролна среща: Олимпия (Любляна) - ЦСКА 1948 3:0

Шеф в БФС предупреди: Който бойкотира, ще си носи последствията

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира пред Sportal.bg декларациите на Миньор (Перник), Марица (Пловдив) и Вихрен (Сандански). Въпросните клубове се обявиха срещу решението на началниците в Бояна за прекратяване на сезона в Трета лига.
И клубът на Коко Динев изригна срещу БФС
И клубът на Коко Динев изригна срещу БФС
"Чуковете" от Перник дори обявиха, че няма да играят в баража за влизане във Втора лига със Септември (Симитли).
"Това е решение на БФС, взето в условия на извънредно положение в страната. Нормално е, каквото и да е решението, не всички да са съгласни с него. Ние обаче се съобразяваме с желанието на мнозинството. Не може при група от 16 или 18 клуба, да се съобразим с три-четири и да пренебрегнем всички останали.
Скандал в Югозапада! Миньор отказва да играе със Симитли - ще пише до правителството и УЕФА
Скандал в Югозапада! Миньор отказва да играе със Симитли - ще пише до правителството и УЕФА
Баражът в Югозападна Трета лига е налице, за да не бъде погазен феърплеят. В тази група имаме водач с точка преднина пред втория, но и с мач повече. Няма как в такава ситуация да обявим за победител първия. Феърплеят изисква да има бараж.

Който бойкотира баража, ще си носи последствията от това нещо. Ако се стигне до попълване на Втора лига, може да се прибегне до нов бараж от другите групи, но бойкотирал клуб, си носи последствията по правилник", каза Фурнаджиев пред нашата медия.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички