Уайлдър не дава признаци, че ще отстъпи, за да има мач Джошуа - Фюри

Уайлдър не дава признаци, че ще отстъпи, за да има мач Джошуа - Фюри

Щабът на Тайсън Фюри не е имал разговори с Дионтей Уайлдър за отлагане на третия мач между двамата, за да се даде ход на битка с Антъни Джошуа.

По-рано промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, разкри, че клиентът му би бил “изключително заинтересован” да се бие с шампиона на WBC Фюри за абсолютната световна титла. Хърн предположи, че Уайлдър вероятно ще се съглави на компенсация, но американецът въобще няма намерение да се отказва от реванша, според “Тор Ранк”.

“Аз лично не съм имал разговори за това. Отлагането не е на дневен ред за мен. Работя с представителите на Уайлдър за потенциални дати в края на лятото или началото на есента, а също и за намирането на места, които биха приели двубоя”, заяви президентът на “Тор Ранк” Тод ДюБоф.

“Да отменим мача заради Джошуа - Фюри? Не съм водил тайни преговори за подобно нещо. Също така не съм чувал, че Уайлдър е готов да отстъпи”, добави той.

“Към този момент имаме договор за мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа”, каза ДюБоф.

Все още обаче няма дата за този сблъсък, след като първоначалната - 20 юни, отпадна заради пандемията с коронавируса.

“Има твърде много несигурност в цялата ситуация, за да се спекулира с това, че мачът Джошуа - Фюри ще се случи. В един перфектен свят без този вирус това би било възможно, но в момента не го виждам как ще се случи. Ние имаме заължение към щаба на Уайлдър и сме концентрирани върху това”, завърши ДюБоф.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти