Жената на Рюстю: Първите 72 часа бяха много тежки

Жената на бившия вратар Рюстю Речбер - Исил, разказа пред вестник Fanatik за битката на екс стража на Барселона с коронавируса. "Първите 72 часа бяха много тежки и очаквам отсега нататък всичко да е по-добре. Искам искрено да благодаря на всички, които са с нас в тези моменти. Това е битка да оцелееш срещу нов вирус, който се е променил и не е познат за човешкото тяло", сподели тя.

"Ранното диагностициране е много важно. Този вирус не остава в гърлото или носа... Придвижва се бързо към белите дробове, където остава за постоянно, за да се размножи и да предизвика пневмония", заяви Исил. "Първите 72 часа са много критични. Рюстю имаше висока тепература с дни и часове. Симтомите са странни, не са усещани или виждани преди. Усещаше силна отслабеност, умора, загуба на апетит... Кожата му посивя. Дишаше очестено и изпитваше затруднения да го прави. Пулсът му беше непостоянен", разказа още тя.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти