Хантакиас: България се справя по-добре от Гърция с коронавируса

Хантакиас: България се справя по-добре от Гърция с коронавируса

Гръцкият защитник на Черно море Димитриос Хантакиас даде интервю за Yellow радио в родината си, в което каза хубави неща за България. Той говори и за съдията Георги Кабаков, който бе определен да свири някои от ключовите мачове в Гърция преди затварянето на първенството.

„Като всеки международен съдия, когато свири в чужбина, той го прави по различен начин. Вярвам, че ще е честен и обективен. Знае, че е гледан с други очи и добрите решения ще му помогнат“, казва 25-годишният защитник.

„Всеки ден си говоря с другите гърци в България. Има добри отбори като ЦСКА, Левски, нашият (б.а. – Черно море), Берое, Славия със Стергиакис. Струва си да се гледа“.

„Когато играхме с Ботев, след мача отидох при капитана им и попитах какво се е случило с Тоско. Той ми каза, че е бил много добро момче, подкрепял е Арис“, казва гъркът за трагедията с един от привържениците на Ботев.

„Дотук България се справя по-добре от Гърция с коронавируса. Но те взеха мерки, затвориха училищата, университетите, стадионите“, завършва Хантакиас.

„Меридиан мач“

Още от БГ Футбол

Виж всички