Стойков: Искаме да се събуди бургаската общественост и да покажем, че имаме място в професионалния футбол

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Ангел Стойков говори след загубата на своя тим от Локомотив (Пловдив) за Sesame Купа на България. “Акулите” бяха близо до сензацията, но отстъпиха на дузпи след равенство в редовното време (1:1).

Локомотив (Пд) се измъкна по терлици в Бургас, дузпи спасиха "смърфовете" от резил

“Всички сме наясно, че трудно можеше да стигнем до късен етап на турнира. Срещу много добър отбор като Локомотив (Пловдив) мисля, че получихме възможност за изява и момчетата се представиха много добре, поздравявам футболистите и поздравявам Локомотив. Искаме да се събуди бургаската общественост и да покажем, че имаме място в професионалния футбол.

Момчетата са подготвени добре физически, има какво да изчистваме тактически. Има неща за изчистване, но се надявам в следващите дни и седмици да ги оправим

Искам да благодарим на всички, които ни подкрепиха. Качествата на съоръжението позволява да има добър футбол. Нашата база се надявам скоро да започне ремонт и да придобие приятен за футбола вид. На този етап нямаме споразумение да играем мачове на “Лазур”.

Това е голямата болка на футболен Бургас. Тази база по една или друга причина не е използваема. Това е голям проблем за целия спорт в Бургас. Това са реалностите и трябва да се справим с тях”, заяви Стойков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти