"Sportal.bg - подкаст" с гост Борислав Борисов (гледайте целия епизод)

Популярният спортен журналист Борислав Борисов гостува в подкаста на Sportal.bg. Пред водещия Филип Друмчев известният футболен коментатор разказа много истории по различни теми. Целият епизод на подкаста може да гледате ТУК - в YouTube канала на Sportal.bg!

Боби се върна към началото на своята журналистическа кариера във вестник "Дума" и след това в БНТ. Той си припомни и за годините на прочутата Футболна борса в София, като разказа и за началото на своята любов към английския футбол. Футболният коментатор и анализатор се върна и към големите отбори на Англия от Мексико'70 насам.

Известният коментатор разказа и за периода си на футболист - юношеството в ЦСКА и следващите години. В разговора стана дума за цял куп известни имена - от Реймънд Чандлър и Николай Колев - Мичмана до Любослав Пенев, Наско Сираков и Дейвид Бекъм. Боби Борисов помогна на водещия в трудната задача да наредят идеален отбор в историята на Премиър лийг.

Последвайте ни в социалните мрежи на Sportal.bg във Facebook, Instagram, TikTok, YouTube и в подкаст каналите ни Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts.

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти