Симоне Индзаги: Има огорчение, но трябва да анализирам и да говоря с играчите

Симоне Индзаги говори след равенството 4:4 на водения от него Интер срещу тима на Ювентус в срещата от 9-ия кръг на италианската Серия “А”. “Нерадзурите” трябва да съжаляват, че не взеха пълния комплект точки, тъй като 20-ина минути преди края водеха с два гола, но гостите възкръснаха в заключителния етап от двубоя с две попадения на Кенан Йълдъз.

Интер и Ювентус сътвориха историческо Дерби на Италия с осем гола и куп обрати

“Има разочарование, но като треньор трябва да анализирам четирите гола, които допуснахме. Играхме срещу силен отбор, но не можем да допуснем четири гола. Трябва да надграждаме положителните неща. Ювентус е отбор, който е допуснал само един гол от открита игра в осем мача от Серия “А”, а трябваше да допусне седем или осем днес. За съжаление имахме четири или пет шанса да вкараме петия гол, но те са опитен отбор и знаем, че такива шансове не се пропускат. Тогава Йълдъз вкара неочаквано. Камбиасо игра добре, а Йълдъз избяга терена наполовина, печелейки два дуела. Загубихме структурата си, след това при четвъртия гол направихме поредица от грешки. Тези моменти компрометираха мач, който определено заслужавахме да спечелим. Има огорчение, но като треньор трябва да анализирам и да говоря с играчите утре, те изглеждаха потиснати в съблекалнята. Разочароващо е, защото играхме срещу Ювентус, чиято сила е защитата, и създадохме толкова много голови положения, но не победихме”, каза Индзаги.

Въпреки зрелищния двубой, загубените две точки не са в полза на съперниците, тъй като нито един от тях не успя да се доближи на допустима дистанция от лидера Наполи.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти