Лудогорец ще опита да задълбочи кризата в ЦСКА 1948 и да увеличи преднината си на върха

Лудогорец приема ЦСКА 1948 в последен двубой от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Хювефарма Арена" е от 18:00 часа и ще бъде ръководена от Георги Кабаков.

"Орлите" ще опитат да надигнат глава след загубата от Андерлехт (0:2) в четвъртък и да зарадват своите привърженици. Що се отнася до родния шампионат, отборът на Игор Йовичевич е на върха в класирането с 10 победи и едно равенство. Разградчани са допуснали само един гол от началото на сезона и днес имат възможност да се откъснат на 6 точки пред Ботев (Пловдив).

ЦСКА 1948 пък изпитва сериозни трудности в последно време и "червените" нямат успех от четири мача насам. За последно тимът на Валентин Илиев се наложи над Локомотив (Пловдив) преди повече от месец, след което записа две равенства и две загуби, последната от които дойде от Арда (1:2) миналия понеделник.

Столичани ще искат да си тръгнат поне с точка от Разград, но задачата им няма да бъде никак лесна. Шампионите са решени да продължат добрата си серия в efbet Лига и да постигнат 11-ата си победа през настоящата кампания.

През тази седмица за двата отбора предстоят двубои за Sesame Купа на България. Лудогорец ще се изправи срещу Черноломец (Попово), а ЦСКА 1948 ще гостува на Беласица.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1948

НАЧАЛО: 18:00 часаСЪДИЯ: Георги КабаковСТАДИОН: "Хювефарма Арена", Разград

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти