Норис: Имам работа за вършене, балансът не беше добър

Ландо Норис заяви, че не е имал добро усещане в колата си по време на втората тренировка преди Гран При на Мексико Сити, която беше единствената за британеца в хода на петъчния ден на „Ерманос Родригес“.

Отхвърлиха иска на Макларън за преразглеждане на наказанието на Норис

Британецът отстъпи своя болид на Пато О'Уорд за първите 60 минути за подготовка и се върна в кокпита си за втората сесия, която беше удължена до 90 минути заради теста на гумите за следващия сезон. В нея Норис направи 36 обиколки и даде петото време, на 0.249 зад Карлос Сайнц, който оглави класирането. Съотборникът на Норис Оскар Пиастри зае второто място, на 0.178 зад Сайнц.

„Усещането не беше добро, просто недостиг на обиколки спрямо повечето други пилоти, имах да наваксвам и усещането не беше добро. На тази писта е трудно да се намери доброто усещане, защото сцеплението е много ниско. Сигурен съм, че утре ще е добре, но да, не беше най-комфортното, така че имаме малко работа за вършене.„Надявам се да съм в битката в квалификацията. Оскар беше бърз днес. Мисля, че аз съм малко далеч, така че, както казах, имам работа за вършене. Ще видим какво ще стане утре“, каза Норис след края на втората тренировка.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти