Боби Борисов: Вярвам, че ФА Къп е най-великият турнир! Любовта ми към футбола става различна с годините

Известният футболен коментатор и анализатор Борислав Борисов гостува в подкаста на Sportal.bg. Пред водещия Филип Друмчев той разказа много истории и говори по различни теми, свързани с английския, българския и световния футбол като цяло. Боби призна, че смята надпреварата за ФА Къп за номер 1 и че любовта му към най-популярния спорт се променя с годините.

"Човек преминава през някакъв период в живота си, когато вижда нещата по един начин, после по друг начин, после по трети начин. Наистина винаги съм вярвал, че ФА Къп е най-великият футболен турнир. По много причини, мога да ги изброявам, но няма смисъл. Там няма никакво дирижиране, просто има пълен жребий и това е. И един мач - толкова по въпроса. Възможно е наистина да съм го казал, признавам си (че ФА Къп е по-велик турнир от ШЛ - б.р.). Звучи много близо до това, което бих казал преди 15 години.

Истината е, че в годините любовта ми към футбола става различна. Да, нормално е. Започнах да се наслаждавам на футбола по друг начин. Аз все още не обичам някои отбори, все още е удоволствие за мен да видя една загуба на Байерн (Мюнхен), примерно. Но сега вече искам да видя защо се е случила", каза популярният журналист в "Sportal.bg - Подкаст".

Очаквайте на 28 октомври (понеделник) целия епизод с Боби Борисов в "Sportal.bg - Подкаст"!

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти