Постекоглу: Три победи е отлично начало

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу остана доволен от победата с 1:0 над АЗ Алкмаар. Макар успехът да не бе твърде впечатляващ, той бе трети пореден за "шпорите" в Лига Европа и наставникът смята, че това е отлично начало за тима му в турнира.

"През по-голяма част от мача се справихме добре. Може би можехме да добавим още голове, но като цяло, имайки предвид и промените, които направихме, смятам, че бяхме ОК. Тимо Вернер излизаше на добри позиции, но явно му липсва увереност, затова го замених на полувремето с Бренан Джонсън и претих Мики Муур на левия фланг, където се чувства по-добре. Той е доста интересен младеж и не се притеснява от предизвикателствата. Мики работи здраво всеки ден и се радвам, че го имам в клуба", заяви Постекоглу.

Той коментира и разговора между Джеймс Мадисън и Ричарлисон, след който англичанина отстъпи на бразилеца да изпълни дузпата, с която в крайна сметка лондончани стигнаха до успеха.

"Щом вкарахме, не ме интересува нищо друго. Стига двамата да са изяснили нещата помежду си, другото не е важно. В Европа е важно да гледаш само към мача, който ти предстои и досега се справяме чудесно. Три победи е отличен старт и вече мислим за следващото предизвикателство", допълни австралиецът.

Още от Футбол свят

Виж всички