Аморим за пръв път проговори за Ман Сити, заяви, че няма да допусне Виана в съблекалнята в седмицата на мача с "гражданите"

Треньорът на Спортинг (Лисабон) Рубен Аморим за пръв път засегна темата за Манчестър Сити. През миналата седмица спортният директор на “лисабонските лъвове” Уго Виана официално бе обявен за бъде заместник на Чики Бегиристайн на “Етихад” от следващото лято. Самият наставник пък веднага бе свързан с мениджърския пост при “гражданите”, тъй като бъдещето на Джосеп Гуардиола продължава да е неясно, а контрактът му е до края на сезона. Аморим пък заяви, че няма да допуска Виана в съблекалнята на своя тим през седмицата, в която двата отбора ще се срещнат в Шампионската лига.

Все повече се говори, че Аморим може да замести Гуардиола в Манчестър Сити

Уго Виана и аз се намираме на различни пътища в живота. Неговото назначение в Манчестър Сити не означава, че и аз ще отида. Ние имаме професионални отношения. Нищо в Спортинг не се е променило след тази новина, нещата остават същите до края на сезона. Очевидно той няма да има достъп до нашата съблекалня в седмицата, в която играем с тях, аз няма да го допусна, за да бъдат избегнати конфликти. Но той ще е тук до края на сезона,” заяви Аморим.

Има по-голяма вероятност Гуардиола да преподпише със Сити, ако клубът бъде наказан сурово

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти