ЦСКА - София и Лудогорец не успяха да се победят в дербито на дублиращите отбори

ЦСКА - София II и Лудогорец II не успяха да се победят и завършиха 1:1 в отложен мач от осмия кръг на Втора лига. И двете попадения паднаха през втората част, когато първо Марк-Емилио Папазов откри в 55-ата минута, а в 85-ата Йоан Йорданов изравни от дузпа.

Първото опасно положение в срещата беше за Лудогорец. Филип Гигов бе изведен с пас от дълбочина сам срещу вратаря на домакините, но Марин Орлинов излезе и улови. “Червените” отговориха с изстрел с глава на Борносузов, но той бе неточен. Спас Делев, който излезе титуляр в днешната среща, можеше да открие от пряк свободен удар, но кълбото премина встрани. Така след първите 45 минути гол нямаше.

В 55-ата все пак падна попадение. Марк-Емилио Папазов получи топката отляво, преодоля съперник и вкара в близкия ъгъл на вратата. Веднага след това ЦСКА - София можеше да покачи до 2:0, но Тасев не успя да реализира сам срещу вратаря.

В 85-ата минута Лудогорец получи правото да изпълни дузпи. Йоан Йорданов застана зад топката и не сбърка, печелейки точка за своя тим - 1:1.

В следващия кръг и двата тима гостуват. ЦСКА - София II ще пътува до Радомир за мач със Струмска слава, а Лудогорец II ще играе с Янтра в Габрово.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти