Георги Братоев е под въпрос за полуфинала Нефтохимик - Дея

Разпределителят на Дея спорт (Бургас) Георги Братоев е под въпрос за предстоящия двубой с Нефтохимик 2010 (Бургас) от турнира за Суперкупата на България. Сблъсъкът между двата бургаски тима е втори по програма от полуфиналите в зала „Левски София“. Мачът е на 12 октомври от 19:30 часа.

Опитният и класен разпределител, който е и капитан на Дея е обострил стара травма, която не му позволява да бъде пълноценен.

Четири отбора се целят в Суперкупата на България

„Имам болки в кръста, които ме мъчат от седмица. Опитах да стисна зъби и да играя, но не мога да бъда пълноценен. Дали утре ще стартирам? Не знам, това ще прецени треньорския щаб“, коментира за BGvolleyball.com Георги Братоев.

„Ще видим до утре вечер как ще се чувства Георги. Много ми се иска той да започне, защото опитът си е опит, а това е много важно на разпределителския пост. Ако все пак не стане – имаме още двама разпределители в състава (Константин Нечев и Иван Узунов). Всичко ще се реши в последния момент“, коментира за старши треньорът Франческо Кадеду.

Франческо Кадеду: Дошли сме да спечелим купата

Така  и двата бургаски съперника имат своите проблеми преди битката помежду им, след като се разбра, че за Нефтохимик няма да играе словашкият център Шимон Крайчович.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти