Борислав Велев за Sportal.bg: Не знам следващия си противник още, но винаги съм готов

Професионалният боксьор Борислав Велев заяви, че е преговарял с близо 15 потенциални съперници за следваща битка, но все още не е постигнал съгласие с нито един. Родният спортист ще се завърне на ринга на юбилейното 60-то издание на веригата MaxFight и за камерата ни сподели, че е готов и остава само да разбере името на следващия опонент.

“Винаги ссъм готов. Лятото имах една лека контузия, но вече съм на 100 % и гледам напред. Преговаряхме с 10-15 човека, но все още не може да се разберем с повечето. Ще разберем следващите две седмици срещу кого ще се изправя. Аз тренирам и съм във форма, когато разбера опонентът какъв е, ще го проуча. Когато стигна до Топ 10, вече предварително ще знам противниците поне 2-3 месеца по-рано и така ще е по-лесно", сподели боксьорът с прякор Рой по време на бляскава церемония по откриването на реновираната спортна зала на Боксов клуб Левски.

В сряда вечер (09.10) Велев и останалите възпитаници на "сините" бяха част от церемония по откриването на реновираната зала на Герена, която вече може да се похвали с два нови ринга, боксови зали и фитнес екипировка от най-високо ниво. Велев сподели, че това е стимул за него и съотборниците му да достигат нови върхове.

"Много съм благодарен за този ремонт. Постарали сме се всичко да е като по залите извън България. Съвсем различно е сега. Всичко е чисто ново. Само остава да стана световен шампион! За мен и за дечицата е голяма мотивация! Доста сме стимулриани и мобилизирани”, категоричен е Рой.

Вижте как изглежда новата боксьорска зала и пълното интервю на Рой:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти