Бремер: Ще се върна по-силен от всякога

Защитникът на Ювентус Бремер вярва, че ще успее да се възстанови максимално бързо и да се върне на терена по-силен от преди. Бразилският бранител скъса кръстни връзки и ще претърпи операция в близките дни.

Най-лошите опасения на Ювентус се сбъднаха, сезонът за Бремер приключи

Очаква се Бремер да бъде извън терените до края на сезона. Това е тежък удар по амбициите на Ювентус, след като 27-годишният футболист бе с основна заслуга за силната игра в защита за торинския гранд, който още не е допуснал гол от началото на сезона в Серия "А". Централният защитник бе сменен принудително още в 6-ата минута при победата с 3:2 срещу РБ Лайпциг в Шампионската лига.

"Трудно е да се намерят думите в такъв труден момент, за съжаление, резултатът от медицинските тестове беше най-лошият. Това е предизвикателство, с което искам да се справя със същата мотивация както винаги, това ще бъде шанс да порасна, да се подобря и да се върна по-силен от преди. Сега ме чака дълго възстановяване, но аз ще подкрепям моя отбор и съотборниците. Благодаря на всички за подкрепата, Форца Ювентус", написа Бремер в публикация в Инстаграм.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти