Топ 5 спасявания от кръга в Елитните групи

През изминалия кръг на Елитните групи станахме свидетели на много добри и ключови спасявания. Ето и кои от тях попаднаха в топ 5 класацията на "Лигата на талантите".

На пето място остана спасяването на Кристиян Колев от Берое U15. Старозагорци завършиха при резултат 1:1 в домакинството си срещу Ботев (Пловдив).

На четвърта позиция се нареди Красимир Кънчев от Звезденбург. Въпреки добрата намеса на вратаря, отборът му загуби гостуването си срещу Етър с 1:3 в Елитната група до 16 години.

Почетното трето място зае намесата на Антони Николов от Ботев (Пловдив) U17. Стражът беше с ключова роля за победата на неговия тим в гостуването на ЦСКА 1948 с 3:2 при 17-годишните.

Юношите на Ботев (Пд) удариха като гост ЦСКА 1948 U17

В подножието на върха остана Даниел Гръчки от Пирин U17. Вратарят на благоевградчани се намеси добре при изстрел от далечно разстояние. Въпреки усилията на стража, неговият тим загуби гостуването си срещу Левски с 1:3 в Елитната група до 17 години.

Национал и Локо (Пд) спретнаха голово шоу, но не излъчиха победител в дербито при 17-годишните

Най-добро спасяване на кръга спечели Петър Кръстев от Локомотив (Пловдив). Вратарят на "смърфовете" спаси дузпа при равенството на неговия отбор 2:2 срещу Национал при 17-годишните.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти