Симеоне: Това бе лош мач за всички ни

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не бе щастлив след тежката загуба с 0:4 от Бенфика в Шампионската лига. Той заяви, че съперникът се е възползвал много добре от грешките в неговия отбор, за което го поздравява. Наставникът призна и своите грешки.

"Не подходихме добре към мача, докато съперникът много убедително се възползва от нашите грешки, за което трябва да го поздравим. Още от подготовката насам се справяхме отлично, но днес имахме мач, който никой не иска да вижда. През първото полувреме стояхме добре, но през второто тотално не бяхме в мача", смята Симеоне.

"Всички знаем колко важни са за нас Коке, Гризман и Де Паул. Замених ги, защото имахме нужда от свежест и повече стабилност във въздушните двубои. Тогава обаче дойде дузпата и голът от статично положение. От такива нощи не можем много да научим. Нека не търсим оправдания. Не изиграхме добър мач и аз като треньор също съм виновен за това. Днес смените не проработиха. Това бе лош мач за всички. Нека спестим енергията си за неделя", допълни аржентинецът.

Още от Футбол свят

Виж всички