Клуб от Трета лига скочи срещу съдийството

Ком (Берковица) се оплака от съдийството в последния си двубой от Северозападната Трета лига. Отборът загуби от Вихър (Славяново) с 0:1, а от клуба обръщат внимание на това, че в трета поредна среща тимът получава червен картон.

Ето какво написаха от Ком:

"Футболен клуб Ком Берковица изказва своите искрени благодарности на хората, които станаха съпричастни към нашата нова инициатива по време на домакинските ни мачове и оцениха нашия труд. Благодарим на тези, които заделиха от личния си бюджет и дадоха така нареченета такса съпричастност, пускайки поне 2 лв. в специално изложените кутии на входовете на стадиона в Берковица по време на срещата с Вихър Славяново. За нас това е индикатор, че вървим в правилната посока и обществеността в нашия град оценява нашия труд. Благодарим ви!

Вихър си тръгна от Берковица с точките

Ръководството на ФК Ком Берковица иска да изкаже и своето възмущение от съдийската дейност по време на двубоя. За трети пореден мач нашият отбор завършва в намален състав – капитанът ни Цветан Петков бе изгонен от игра след два жълти картона и ще пропусне гостуването на Етър (Велико Търново) II следващия уикенд. Също така за пореден път на наш мач е сложена великотърновска съдийска бригада, а този град е най-далечната възможна точка от Берковица и съдийските разходи за нашия клуб са възможно най-големи. В тези решения намираме тенденциозност, която афектира негативно върху Ком Берковица.

Ком (Берковица) няма да напуска Трета лига, отборът се чуди дали да ходи на гостувания

Искаме да увереим феновете, че макар и двете загуби в последните два кръга, в следващата среща, въпреки липсите на основни играчи, ще търсим отново трите точки и ще опитаме да се върнем на победния път".

Още от БГ Футбол

Виж всички