Един от определяните като фаворит за замеснтик на Тен Хаг: Имал съм много разговори с много хора

Бъдещето на Ерик тен Хаг начело на Манчестър Юнайтед е поставено пред все по-голяма въпросителна, а медиите в страната твърдят, че той има на разположение следващите два мача в гостувания на Порто и Астън Вила, за да спаси работата си поне временно. Ако отново не бъдат постигнати очакваните и желани резултати, то той може да бъде уволнен още в началото на следващата седмица, когато идва и паузата за националните отбори през октомври. Естествено, в последните дни не спират и спекулациите за евентуален негов заместник, а едно от най-спряганите имена е това на Греъм Потър. Самият той бе в студиото на “Скай Спортс”, където отказа да коментира евентуална перспектива пред себе си да поеме “червените дяволи”.

В Англия твърдят, че футболистите на Юнайтед смятат, че Тен Хаг ще бъде уволнен

“Мисля, че това, което прочетох в медиите, е или невярно или направо фалшиво. Струва ми се, че съм единственият треньор в света, който в една и съща седмица е свързван с Наполи и Стоук. Приемам казаното от медиите с щипка сол. Имал съм много разговори с много хора, но от уважение към тях предпочитам да ги запазя в тайна,” лаконично сподели бившият наставник на Брайтън.

Освен че е свързван с работата на “Олд Трафорд”, Потър продължава да е активно свързван и с тази начело на Англия, където след напускането на Гарет Саутгейт, временно начело бе поставен Лий Карслий, който пък получи много похвали за представянето в първите си два мача начело на “трите лъва”.

“Мисля, че е време за рекламна пауза,” пошегува се в началото треньора. “Като англичанин това е фантастична работа, но аз подкрепям всяко решение на ФА. Отворен съм за всичко, за развиване на играчи, за развиване на отбори, искам да направя разлика,” заяви Потър.

Ясна е компенсацията, която Ман Юнайтед трябва да плати на Тен Хаг, ако го уволни

Още от Футбол свят

Виж всички