Станислав Генчев разкри за какво съжалява след победата срещу Арда

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев сподели мнението си след победата с 2:1 срещу Арда на стадион "Георги Аспарухов". Наставникът на "сините" за пореден път благодари на феновете за невероятната подкрепа и заяви, че все пак съжалява за допуснатия гол, който е първи за отбора у дома през този сезон.

"Мачът го започнахме по най-добрия начин - притиснахме противника в неговата половина, отбелязахме гол, който беше отменен, спечелихме дузпа и като цяло нещата стояха добре до момента, в който направихме грешка и бяхме наказани. Тогава имаше леко разконцентриране. До края на полувремето отново питахме да поведем, но не се получи. През втората част бяхме наградени с второ попадение. Съжалявам, че за първи път допускаме гол на нашия стадион и че победата не беше по-изразителна.

Левски повали Арда (Кърджали), бранител с дебютен гол за "сините"

През цялата седмица се подготвяхме за игра с трима централни защитници. Не е проблем за нас, ние може да играем срещу всяка система.

Благодаря на феновете за подкрепата, те са нашият 12-и играч. На всеки един стадион се чувстваме домакини. Тук тяхното присъствие ни дава голямо предимство, защото вкарва напрежение в противниците и дава самочувствие на нашия отбор", каза Генчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти