Йосиф Панов пред Sportal.bg: С удоволствие бих подгрявал и Кубрат Пулев, и Рой в България

Йосиф Панов - Пепелянката сподели пред Sportal.bg, че с удоволствие би участвал в двете големи български боксови галавечери до края на годината - на MAX FIGHT 60 и на тази на Кубрат Пулев в София.

"Целта ми е да направя защита на моята световна титла. Очертават се две галавечери до края на годината в София - тази на Кубрат Пулев и на MAX FIGHT, където главната битка е с Борислав Велев. И за двете галавечери водим преговори, за да се случи моето участие в тях. С удоволствие бих се боксирал на родна земя, тук е моментът да благодаря на всички мои привърженици и на хората, които ме приемат навсякъде толкова топло.

Имам оферти от чужбина, но все още не ме задоволяват. Тези дни получихме предложение за битка в САЩ срещу боксьор, който е номер 9 в световната ранглиста, но офертите не ни харесват. Просто в чужбина ни гледат като втора ръка боксьори, даже трета.

Имаме две галавечери в България до края на годината и с удоволствие бих подгрял Кубрат Пулев и Борислав Велев. Винаги съм подгрявал Кубрат и за мен тази битка ще е символ за кариерата ми", каза Панов пред Sportal.bg.

Гледайте пълното интервю с Пепелянката във видеото.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти