Лопетеги недоволства от съдийството след загубата на Уест Хам, оказа се и контузен

Мениджърът на Уест Хам Юлен Лопетеги счита отбора си за ощетен от съдийството в изминалия двубой срещу Ливърпул от третия кръг на “Карабао Къп”. Лондончани загубиха с 1:5, но бяха повели в резултата, а испанецът недоволства от ситуацията за изравнителния гол на домакините, дело на Диого Жота (25'). Според него при атаката е имало засада на Коди Гакпо, която не е била маркирана от реферите. В случая на помощ нямаше как да се притече и ВАР, защото технологията в турнира се използва само за финала.

“Изравниха ни от засада. Получихме нередовен гол”, оплака се Лопетеги пред “Скай Спотс” след тежкото поражение на своя тим на “Анфийлд”.

“Предпочитам да не говоря за рефера. Ясно ми е, че ключовите решения в мача бяха срещу нас. Но пък и когато имахме възможност да отбележим, ние не го сторихме. За да спечелиш такива двубои, не трябва да допускаш разликата в резултата да става голяма”, каза още той.

Лопетеги дори призна, че се е самоконтузил по време на срещата, заради което след края й куцаше.

Положението на Уест Хам и без това е тежко, тъй като тимът е в криза на резултати и вече има три загуби в последните си четири мача, като в тях е допуснал 12 попадения.

Още от Футбол свят

Виж всички