Мениджърът на Челси: По-напред сме от там, където очаквах да бъдем

Мениджърът на Челси Енцо Мареска призна, че утре могат да бъдат очаквани ротации в неговия тим за двубоя от третия кръг на “Карабао къп” срещу четвъртодивизионния Бароу. Той акцентира директно върху това, че Киърнан Дюсбъри-Хол, който бе привлечен през лятото за повече от 30 милиона паунда от Лестър, където играеше именно под ръководството на италианеца, но до момента се е появявал само като резерва.

“Това е добър шанс да дадем минути на други играчи, както го направихме в Лигата на конференциите. Надявам се, че това ще е хубав шанс за тези футболисти. Но това не е толкова важно, защото ние искаме да спечелим турнира, но е важно за тези играчи, защото те ще имат възможност да играят в официален мач. Много съм доволен от Киърнан. Трябва да разберем, че той бе основен играч в Лестър и пристигна тук като такъв, но за него бе важно да има време да се адаптира, Доволен съм как се справя,” отбеляза Мареска.

Трета поредна победа като гост изстреля Челси до второто място, Джаксън с топ представяне

Челси успя да спечели 10 точки в първите си пет срещи в шампионата и в момента лондончани са само на три от върха, където е Манчестър Сити.

“Ние сме по-напред от там, където аз очаквах да бъдем днес. Не по отношение на резултатите, а по отношение на напредъка и играта на отбора. По отношение на резултатите сме далеч от отбори като Ман Сити и Арсенал. Казвал съм много пъти, че трябва да продължим да се подобряваме, но важното е, че в момента вървим в правилната посока,” заяви наставникът.

Още от Футбол свят

Виж всички