Наставникът на Бенфика: Ключово беше да започнем добре мача с Цървена звезда

Старши треньорът на португалския Бенфика Бруно Лаже смята, че тимът му е придобил самочувствие след първия гол при победата с 2:1 като гост на сръбския Цървена звезда в мач от първия кръг на Шампионската лига.

Бенфика си тръгна с три точки от Белград

"Натрупахме самочувствие с първия гол. Беше ключово да започнем добре двубоя и успяхме да спечелим три точки на старта на новия формат в Шампионската лига. Изисква се много работа да стигнеш до победата. Важната работа бе свършена и от резервите, които играха след 60-ата минута. Трябваше да направим това, за да контролираме мача и ни помогна да освободим пространства за Анхел Ди Мария в преследване на трети гол", коментира Лаже.

Нападателят на тима Керем Актюроглу също изрази задоволството си от този успех. "Бях много спокоен и уверен от самото начало. Моите съотборници и треньорът ми се довериха. Много съм щастлив, че отбелязах гол и спечелихме. Заслужавахме победата. Играхме много добре.  Мачът беше доста труден при такива шумни фенове и беше тежко да се победи тук, но се справихме", заяви той.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти