Дюбоа и Джошуа в готовност за битка, Ей Джей иска да си връща за отминали спаринги

Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа участваха в последна официална пресконференция преди битката им в Лондон в събота вечер (21.09). Двамата ще премерят сили в планиран за 12 рунда боксов двубой, който ще се проведе пред 96 000 зрители на "Уембли"

Двамата застанаха лице в лице един срещу друг, а преди това споделиха в какво настроение са преди сблъсъка за пояса на IBF в тежка категория.

“Това е прераждане за моята кариера. Искам най-тежките битки и предизвикателства, за да създам история”, заяви първи 26-годишният Дюбоа.

“Благодарен съм, че имам поле за изява и мога да покажа на себе си и отбора ми, че съм подготвен добре. Готов съм за екшън. В добро физическо и психическо състояние съм. Не знам какво ще ми предложи Даниел, тъй като не съм в неговите обувки. Мога само да се фокусирам върху себе си. На тренировка по време на спаринг Даниел ме удари с добър удар и сега ще имам възможност да му го върна в събота. Играли сме много рундове спаринги", отвърна Ей Джей.

‘Спарингът си е спаринг, сега е различно. Нека забравим за това и да продължим. Не предвиждам нищо. Готов съм за бой", коментира след това Дюбоа.

Sportal.bg ще отразява на живо двубоя Джошуа - Дюбоа рунд по рунд. Очаква се битката да започне в 23:45 часа българско време в събота (21.09).

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти