Барселона продължава преговорите с Педри за нов договор

Барселона продължава преговорите с Педри за подновяване на договора му. Настоящият контракт на 21-годишния футболист изтича през 2026 година, като в последните месеци се появиха спекулации, че на "Камп Ноу" се колебаят дали да му предложат удължаване, като причината са контузиите, които го тормозят. Според експерта Фабрицио Романо обаче в това няма нищо вярно и двете страни напредват в разговорите помежду си, които вървят много позитивно.

Един от основните фактори, който е убедил шефовете на Барса, че трябва да обвържат Педри дългосрочно е фактът, че той има отлично разбирателство с новия треньор Ханзи Флик. Халфът е в най-добрата си форма поне от година насам и не крие, че му е приятно да работи с германеца, който му дава повече свобода на терена.

Така каталунците и Педри ще продължат преговорите за подновяване на контракта на играча, като се очаква до края на годината да има по-сериозно развитие по темата.

Педри бе привлечен в Барса от Лас Палмас през 2023 година. До момента той има 148 мача за "блаугранас" в които е отбелязал 22 гола и е направил 13 асистенции.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти