Нико Гонсалес: Играем с усмивка и се наслаждаваме на футбола

Николас Гонсалес отбеляза дебютния си гол за Ювентус в мача с ПСВ Айндховен в Шампионската лига. "Старата госпожа" спечели с 3:1 и започна отлично участието си в новия формат на турнира. Аржентинецът пък бе доволен от този факт и заяви, че под ръководството на Тиаго Мота отборът играе с усмивка на уста.

"Щастлив съм, представихме се отлично. Може би можехме да направим повече през второто полувреме, но резултатът е позитивен. Треньорът има ясни идеи и ни дава много свобода да правим това, което можем. Винаги играем с усмивка на уста и се наслаждаваме на футбола. Надявам се да продължим по този начин", заяви Гонсалес.

Той похвали Кенан Йълдъз, който отбеляза първия гол в мача и също така защити Душан Влахович, който пък в пореден двубой не успя да се разпише.

"Щастлив съм за Кенан, той го заслужава, защото е добро момче и днес игра добре. В същото време съм разочарован за Душан, който заслужаваше да се разпише. Той просто трябва да се отпусне. Знам, че живее за головете. Днес не се получи, но трябва да продължава да опитва", допълни аржентинецът.

Още от Футбол свят

Виж всички