Карвахал сам ще реши дали да преподпише с Реал Мадрид

В Реал Мадрид ще предоставят инициативата на десния бек Даниел Карвахал относно възможния нов договор между двете страни, пише AS.

Договорът на 32-годишния играч изтича след края на настоящия сезон, като от клуба са преценили, че Карвахал си е заслужил правото сам да реши дали да преподпише, или не. През последните години в Реал Мадрид наложиха именно тази практика спрямо своите ветерани, като през това лято Лука Модрич и Лукас Васкес избраха да останат на “Сантиаго Бернабеу” поне за още един сезон, а Тони Кроос и Начо Фернандес предпочетоха да не подновят изтеклите си договори.

Планът на клубното ръководство е Карвахал да удължи контракта си с още една година. Очакванията са това наистина да стане, като всички страни имат желание да продължат своето сътрудничество. Испанският национал дори ще има възможността да стане първи капитан на отбора след бъдещата раздяла с Модрич. От друга страна, наставникът Карло Анчелоти, играчите на Реал и феновете на тима биха приветствали новия договор на един от най-опитните футболисти на мадридчани, който досега е изиграл впечатляващите 421 мача за първия състав на клуба.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти