Халф на Милан със съмнения за нова тежка контузия

Халфът на Милан Исмаел Бенасер е със съмнения за тежка контузия, съобщават италианските медии. Полузащитникът е получил травма по време на лагера си с националния отбор на Алжир, като съмненията са за разкъсан мускул на прасеца. Ако е така, то по всяка вероятност това ще го извади от терените за 2-3 месеца.

Така Бенасер няма да играе в предстоящия мач срещу Либерия, като се очаква да се завърне скоро в Милано, където ще бъде изследван допълнително. Сигурно е, че той няма да играе в мача срещу Венеция през уикенда.

Това не е първата сериозна травмфа за алжирския национал. През миналата година той претърпя операция на коляното, заради която се наложи да бъде опериран и пропусна близо 6 месеца. От началото на този сезон Бенасер има 1 изигран мач за Милан.

Малко вероятно е “росонерите” да подновят интереса си към към свободния агент Адриен Рабио, дори и с проблемите си в средата на терена. Причините са високата заплата, искана от французина, както и това, че той вече не може да бъде регистриран за първата фаза на Шампионската лига и осемте предстоящи мача на Милан.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти