Георги Давидов: Има много желание, въпросът е колко време можем да го задържим

Черно море Тича вече води усилена подготовка за новия сезон в Националната баскетболна лига, а старши треньорът на "моряците" Георги Давидов говори пред медиите на първата открита тренировка на отбора във Варна.

„Тренираме вече седмица, влизаме във втората. Първата беше подготвителна и от днес започваме доста по-сериозна работа. Естествено като всяко начало има много емоции, има много желание, въпросът е колко време можем да го задържим“, каза специалистът.

„На този етап това ще бъде съставът, най вероятно може би ще вземем още един състезател, но това е въпрос на преговори, на обсъждане, но имаме идея за още един играч“.

Черно море чака до дни последното си ново попълнение

През следващата седмица Черно море Тича има контрола с тима на Шумен като гост. „След това сме поканени на турнира в Ботевград, за което благодаря, а след това са нашите Черноморски игри  - седмица преди началото на сезона“, каза треньорът и уточни, че чака днес още един отбор да потвърди участие в Черноморските игри. По думите му това ще бъдат всички контроли.

„Мисля, че пет контроли са достатъчни за един месец, това ни е планът, пък и нямаме възможност за повече“, допълни Давидов.

Дахуан Граф: Треньорът не се опитва да ни "убие" на тренировка, опитва да изкара най-доброто от нас

„Най-младите от школата се представят добре, свикват, виждам, че им е интересно, все пак попадат в мъжкия отбор. Всеки попаднал в мъжкия отбор трябва да има желание и да се радва, аз го виждам това в тях“, коментира специалистът.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти