Ювентус избира между трима за ново крило

Ювентус със сигурност ще привлече ново крило преди затварянето на трансферния прозорец. Торинци в момента водят преговори едновременно за трима играчи и изглежда ще решат в последния момент кой от тях ще бъде привлечен на "Алианц Стейдиъм", разкрива Фабрицио Романо.

От доста време се знае, че торинци искат Нико Гонзалес от Фиорентина и сделката дори бе считана за сигурна. Аржентинецът дори бе изваден от състава за първите мачове на "виолетовите" за сезона. В последните дни обаче се появиха информации за проблем в преговорите, като от Фиорентина настояват да получат по-голяма сума от около 40 милиона евро за играча, докато офертата на Юве бе около 32 милиона плюс бонуси. Така че към момента преговорите са в застой, макар и все още да има шанс да се стигне до сделка в последния момент.

Това веднага накара шефовете на "старата госпожа" да се активизират и отново да потърсят Манчестър Юнайтед за Джейдън Санчо. Твърди се, че този трансфер е доста вероятен, тъй като и "червените дяволи" са склонни да се разделят с този играч, а и самият Санчо е готов да приеме офертата на Юве. Остава единствено двата клуба да договорят условията, при които това ще се случи.

В Торино обаче имат и трети вариант и той е Франсиско Консейсао от Порто. 21-годишният талант впечатли с изявите си за "драконите" през миналия сезон, а освен това остави добри впечатления и с националния отбор на Португалия на Евро 2024. Затова "бианконерите" сериозно обмислят да го вземат в редиците си, като и там вече текат разговори с Порто и с агента му Жорже Мендеш. Според някои информации те са в напреднала фаза, но според други сделката е далеч от финализиране, така че ще видим какво ще се случи.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти