Ливърпул ще се пробва отново за Рабио

Ливърпул не се е отказал от идеята да привлече в редиците си бившия футболист на Ювентус Адриен Рабио, твърди "Get Football News France". В момента французинът е свободен агент и може да бъде привлечен на "Анфийлд" без трансферна сума.

Интересът на мърсисайдци към този играч е известен от доста време, но за момента двете страни не успяват да постигнат съгласие за трансфер. Твърди се, че Рабио изчаква предложение от страна на Манчестър Юнайтед, но засега не е получил такова, така че нищо чудно този път да обърне по-сериозно внимание на офертата на Ливърпул.

На "Анфийлд" все още нямат привлечен нито един нов играч това лято и този факт е доста озадачаващ, защото в тима със сигурност има зони, които има нужда да бъдат подсилени. Една от тях е именно в халфовата линия, където клубът има нужда от повече широчина в състава.

Евентуалното привличане на Рабио не е чак толкова спешно, независимо, че трансферният прозорец наближава своя край. Това е така, тъй като свободните агенти имат право да подписват с различни клубове дори и след 1 септември.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти