Новата оферта на Наполи далеч от исканото от Челси, Лукаку готов да намали заплатата си

От Наполи продължават да търсят начин за привличането на Ромелу Лукаку и за целта са отправили нова оферта на стойност 25 милиона евро твърда сума плюс още 5 под формата на бонуси, твърди местният “Гадзета дело Спорт”. Тази сума е далеч от поставената от Челси цена от 43 милиона от европейската валута за белгиеца.

Наполи се размина с голям провал в дебюта на Конте

Самият играч има огромно желание да играе отново под ръководството на Антонио Конте, с когото работиха много успешно заедно в Интер. Именно с тази цел той е готов да намали заплатата си от 7.5 милиона, колкото е тя в момента, на 6 милиона, за да успее да се вмести във възможностите на “партенопеите”. За момента двата отбора обаче продължават да имат сериозни разминавания в своята оценка на играча.

Наполи и Челси договарят схемата по трансферите на Осимен и Лукаку

Според “Гадзета дело Спорт” е възможно ситуацията да се промени, ако от Челси решат да направят нов солиден опит да привлекат Виктор Осимен. Нигериецът има твърда договорка да напусне Наполи през това лято, но за момента на “Диего Армандо Марадон” все още не получават достатъчна във финансово отношение оферта, която да задоволи исканията на президента на тима Аурелио Де Лаурентис.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти