Цонев: През първото полувреме играхме доста добре

Един от най-добрите на терена - Борислав Цонев, говори след победата на отбора на Арда (Кърджали) с 2:1 срещу отбора на Хебър (Пазарджик) в срещата от четвъртия кръг на efbet Лига.

Арда се затрудни, но не сбърка срещу Хебър

"Благодаря първо за победата. Мога да кажа, че първото полувреме играхме доста добре, създадохме шансове, почти не допуснахме положения пред нашата врата, но коренно различно второ полувреме, дръпнахме се малко назад и позволихме на противника да ни създаде положения, които за мен за домакински мач трябва, ако можем да затворим мача с втори гол и така да е по-лесно накрая", каза Цонев.

Тунчев: Има доста върху какво да работим

Играчът на кърджалийци говори и дали със съотборниците му са си позволили позволили отпускане, мислейки, че са решили двубоя прекалено рано.

Великов: Проспахме първото полувреме

"Надявам се да не е така, ние все пак преди този мач имахме само три точки, така че може би на други фактори го отдавам, но трябва да работим още с позитивизъм и да продължава да се трудим, да изглеждаме по-добре и през другите мачове", добави Цонев

Футболистът на отбора от Родопите говори и за перспективата трите точки да внесат нотка на успокоение в тима, който не започна сезона по най-добрия начин.

"За началото на първенството - да, но както казах, тепърва започваме, много работа ни чака и надявам се с по-добра игра да побеждаваме в другите мачове, тъй като когато играеш по-добре, това е атестат за повече победи. През второто полувреме отзад всички, особено защитниците, се бориха да вземем тези три точки, така че има какво повече да се очаква от мен, а и надявам се от отбора", каза още Цонев.

За финал Цонев говори за ситуацията с дузпата, която първоначално той трябваше да се изпълни, но в крайна сметка се случи друго.

"Просто аз направих дузпата и исках да дам на Точно да вкара първия си гол, но в другия мач се надявам да вкара гол", завърши Цонев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти