Манчестър Юнайтед предлага на Интер размяна на защитници

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължава да настоява за привличането на десен бек и на челно място в списъка му с желани попълнения е Дензъл Дъмфрис. За да се сдобият с нидерландския национал, “червените дяволи” са готови да предложат в замяна Аарън Уан-Бисака.

Бившият футболист на Кристъл Палас дойде на “Олд Трафорд” срещу 50 млн. паунда през 2019 година, но често е критикуван от медиите и феновете. През миналия сезон той беше резерва на Диего Далот.

Договорът на Уан-Бисака е до следващото лято и Ман Юнайтед ще се опита да го продаде, за да си върне поне част от сумата, инвестирана в него. Интерес към бранителя проявява Уест Хам, но той не е склонен да продължи кариерата си при “чуковете”.

Дъмфрис също навлезе в последната година от контракта си с Интер. През последния сезон той взе участие в 31 мача на “нерадзурите” в Серия “А”, като в 19 беше титуляр.

Ако не успее да се сдобие с подписа на Дъмфрис, Манчестър Юнайтед ще се насочи към един измежду Жереми Фримпонг от Байер (Леверкузен) и Вандерсон от Монако.

Още от Футбол свят

Виж всички