Киселичков: Показахме, че можем да играем футбол, отиваме в Дупница за победа

Наставникът на Янтра (Габрово) Тодор Киселичков похвали футболистите си, въпреки че те допуснаха домакинско поражение с 1:2 в първия кръг на Втора Лига.

Етър обърна Янтра в Габрово и стартира новия сезон с победа

"Обърка се това, че допуснахме два гола, които можеше да не допуснем. Трябваше да опитаме да задържим топката, отстъпихме след гола на Етър. Въпреки това можеше да вкараме за 2:0. След втория гол на Етър реагирахме добре, показахме, че можем да играем футбол. Футболистите се опитаха да спечелят мача, за което ги поздравявам, но съжалявам, че не спечелихме мача. Показахме, че можем да се сборим, а и да играем с топката.

Имахме ситуации, при които не успяхме да отбележим изравнителен гол. Имаме доста млади момчета, които се раздават. Мартин Ганчев е 2006 г. и ще му се дава шанс. Другите не записаха участие. Редно е да даваш шанс на перспективни деца, ще им се дават минути, където е възможно. Трябва да привлечем още един футболист.

Нито един мач в "Б" група няма да е лесен. Искам срещу Марек да се представим добре и да победим. С тази нагласа отиваме в Дупница. Трябва да се възстановим. Добре че преместиха мача с един ден. Отиваме да спечелим, но ще видим какво ще стане", завърши Киселичков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти