Иван Колев: Това е отбор на три седмици, който все още не е разгърнал максимума от възможностите си

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев даде мнението си след тежката загуба на своя тим от Левски. "Железничарите" отстъпиха с 1:6 у дома в първия мач от новия сезон в родния елит.

Мощен старт на сезона за Левски! Новите попълнения блестят за "сините"

"Искам да се извиня от мое име и от това на отбора на феновете за тази тежка загуба. Поздравявам Левски. За мен целият проблем възникна след първия и втория гол. Те повлияха психически. Като игра не стояхме зле, но не забравяйте, че това е отбор на 3 седмици. Отбор, който все още не е приключил със слекецията си, футболисти, които не са стигнали максимума на подготовката си. Не обвинявам нито един от футболистите на терена, а напротив - поздравявам ги за раздаването. Те загатнаха в първите минути за възможностите си. Ако продължим по този път, ще имаме по-добри дни.

Раздаването е положителното, опитът да покажат максимума в момента. Това не са техните истински възможности. Едва от 3 седмици работим, дойдоха някои нови. Има неща, на които ще обърна сериозно внимание. Ще продължим със селекцията и се надявам да се променят нещата.

Предвидили сме нови попълнения, надяваме се да ги реализираме скоро", заяви Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички