Стоичков предизвика суматоха в центъра на Мюнхен

Българската футболна легенда Христо Стоичков предизвика суматоха в центъра на Мюнхен, видя репортер на Sportal.bg.

Стоичков даде специален автограф пред Божинов в Мюнхен

Камата реши да се разходи из германския град, в който тази вечер ще се изиграе полуфинала от Евро 2024 между Испания и Франция. Той обаче беше разпознат от множество испански фенове, включително и от такива на Реал Мадрид. Привържениците се втурнаха да искат снимки и автографи от бившата звезда на Барселона, като българинът не отказа на никого от тях. Стигна се дори до любопитната ситуация българка, живееща в Мюнхен, да спре с автомобила си по средата на главен булевард на града, за да види Стоичков от близо. Така тя предизвика задръстване, но въпреки това успя да се сдобие със снимка за спомен с великия футболист.

"Извинявайте, може ли една снимка. Знаете ли откъде ви гоня", провикна се жената от колата, докато малката и дъщеря седеше на задната седалка на спортния модел Мерцедес, а самата дама спря на пътя.

Камата дори накара малкото момиче да излезе от колата и се снима, както с нея, така и с нейната майка, която благодари чисто сърдечно, след което забеляза, че Валери Божинов също е наблизо и го помоли за снимка и него.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти